Verfijnde Frans Belgische keuken

In het prachtige hartje van Mechelen bevindt zich het nieuwe gastronomisch restaurant La Toque D'or.

De keuken van restaurant La Toque D'or neemt de klassiekers van de Normandische gastronomie over maar dan met nieuwe smaken en lokale producten.  Het resultaat is een perfecte balans van deze twee keukens waar eigentijdse gerechten worden geserveerd in een geraffineerde eigen stijl.
 

Om het even wat u te vieren heeft, Restaurant La Toque D'or is steeds een voortreffelijke keuze.
Het charmante restaurant wordt sinds jaar en dag geassocieerd met een verfijnde levensstijl, een plek waar traditie, details en kwaliteit hand in hand gaan met tijdloze klasse en verfijning. 

Een must voor liefhebbers van een authentieke smaak en een hernieuwde traditie.

 

Ontmoet Normandie met een Vlaamse twist

Chefkok Sam Canu is al 17 jaar in België. Daarvoor werkte hij in diverse nationale en internationale sterrenzaken.
Krijg een voorproefje van zijn kookervaring.

 

Frankrijk Internationaal België
  • 1990-1991: Chef de Parti Gill - Michelin 2**
  • 1992-1992: Chef de Cuisine le Bistrot de Rouen /
    Gill - Michelin 2**
  • 1993: Chef de cuisine des rotoirs
  • 1994: Chef de Cuisine Delice Time Restaurant
  • 1994-1996: Club Med commis de cuisine hot buffet Israel, chef de cuisine in Turkije, chef de cuisine Verenigde Staten
  • 1996-1998 Chef de Cuisine Wagon, Frankrijk
  • 1998-1999:  Chef de Parti Windows, Engeland, met Jacques le Rolancy M.O.F. 
  • 1999-2001: Second de Cuisine Cargo Brasserie
  • 2001-2004: Chef de Cuisine Baron Van Zon
  • 2005: Hotel Radisson Brussel ( 175 jaar België ), Chef Parti Hilton Paris, Chef Parti Sofitel Parijs, Chef Parti Holiday Parijs
  • 2005-2012: Chef de Cuisine Battenbroek brasserie
  • 2012-2013: Chef de Cuisine Restaurant Breckpot en Brasserie Montreal
  • 2013-2014: Chef de Cuisine Battenbroek Brasserie
  • 2014-2017: Chef de cuisine Brasserie de Roos

Chef kok Sam Canu nodigt je uit in zijn universum van traditie, details en kwaliteit op maat.
Sam Canu is continu op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en structuren.
Wat chef kok op tafel tovert is ronduit fascinerend en overheerlijk.

Samen met zijn erg sterk en gedreven team cultiveren ze discretie en verfijning.

 

Koken is een constante zoektocht naar uitmuntendheid,
de perfecte balans tussen nieuwe smaakcombinaties en structuren.

 

Kom langs en neem een blik op het goud uit onze keuken met evenveel delicatesse als eenvoud.

Suggesties

Voorgerechten

Rollade van carpaccio€16.50

gevuld met steak tartaar, truffel met parmezaan en rucola

6 Oesters€17.00

Fines de Claires

Boudin van langoustines€14.50

met kreeftensaus

Desserten

Granité van Mojito€10.50

met een espuma van gin, gelei van munt en crumble

Brownie€9.60

met een créme van praliné en een bolletje vanilleijs

Mont Blanc€9.00

"vernieuwd"

Koken is een constante zoektocht naar uitmuntendheid, de perfecte balans tussen
nieuwe smaakcombinaties en structuren.

Wat Chef kok Sam Canu op tafel tovert is ronduit fascinerend en overheerlijk.

Hoofdgerechten

Vol-au-vent€18.80

van fazant afgewerkt met wilde champignons

Zeebaars€24.20

met een korstje van chorizo, espuma van aardappel en een saus van bouillabaise met rouille

Getuigenissen

Wat zeggen ze over ons

© Alle rechten voorbehouden | Resto La Toque D'or | BE0682723513